Yesja agentschap

Jeroen Kramer

Haarlem 1956

Jeroen Kramer vertolkt als singer-songwriter sinds 2013 zijn eigen Nederlandstalige werk. Ook maakt hij muziekvoorstellingen. Vanaf het najaar van 2021 speelt en zingt Kramer samen met Dieuwertje Blok in het jeugdtheaterprogramma De Prins van Oranje. Hetzelfde verhaal verscheen ook als lees- en luisterboek. 

Jeroen is een veelgevraagd stemacteur voor commercials, luisterboeken en corporate video's. Als acteur speelde Jeroen onder meer in Goede Tijden, Slechte TijdenOnderweg naar Morgen, Verborgen Verhalen en Catch

Jeroen is vooral bekend van het Sinterklaasjournaal, waarin hij sinds 2005 ieder najaar 'Jeroen, de razende reporter' speelt, en van Het Klokhuis, dat hij elf jaar lang presenteerde.

In een verder verleden presenteerde hij voor Teleac en RVU radio- en tv-programma's over opvoeding.  Voor AT5 en TVNH presenteerde hij studio- en lokatie-programma’s over kunst en cultuur.

Jeroen studeerde Engelse taal- en letterkunde, en volgde privé zang- en acteerlessen. Hij spreekt vloeiend (Brits) Engels, en speelt gitaar.

Afbeeldingen

Jeroen Kramer
Jeroen Kramer
Jeroen Kramer
Jeroen Kramer
JeroenKramer
Jeroen kramer 2