Yesja agentschap

Judy Lijdsman

 Nijmegen 1981

Judy studeerde dans en toneel aan Codarts (Rotterdam), ArtEZ (Arnhem) en Theaterschool De Trap (Amsterdam). Op acteergebied volgde Judy daarnaast verschillende workshops, in binnen- en buitenland.

Ze danste zes jaar bij dansgezelschap De Stilte en werkt sinds 2009 freelance in het theater en voor film en televisie, met verschillende regisseurs. Judy maakt eigen (solo-)voorstellingen en speelde met FC Bergman, de Veenfabriek, LikemindsDe Onderneming en Studio Salix en in meerdere producties van De Nationale Opera, o.a. in regie van Ivo van Hove en Simon McBurney.Ze speelde voorstellingen op een groot aantal festivals, waaronder Festival d’Aix-en-Provence, Oerol, Amsterdam Fringe FestivalBosch Parade en het Amsterdams Kleinkunst Festival.  Op televisie was/is ze te zien in de series Flikken Maastricht, Dokter Tinus en de VPRO-serie The Spectacular en in commercials voor o.a. IKEA en ANWB. Ze was als ‘trambassadeur’ het komische gezicht van de campagne voor Tram22 in Utrecht.

Judy's stem wordt door verschillende opdrachtgevers aantrekkelijk gevonden. Sinds 2022 is ze wekelijks te horen als voice-over bij Blendle Audio. Voor stemmenwerk heeft ze een opnamestudio aan huis.

Afbeeldingen

Judy Lijdsman 1
Judy Lijdsman 2
Judy Lijdsman 3
Judy Lijdsman 4
Judy Lijdsman 5
Judy Lijdsman
Judy Lijdsman
Judy Lijdsman

Videos

Audio

Stem demo Judy